Knoppers NutBar - de eerste reep op de Knoppers manier

Knoppers NutBar - de eerste reep op de Knoppers manier

Gewoon uniek, bijzonder lekker..

De ingrediënten van Knoppers NutBar in één oogopslag

Knoppers NutBar - assortiment

Knoppers NutBar reep

On-the-go reep

De lekkere snack voor tussendoor.
Knoppers NutBar reep
Nieuwe allergeneninformatie (zie ingrediënten)

5 stuks verpakking

Of het nu gaat om familie, collega's of vrienden - de Knoppers NutBar valt bij iedereen in de smaak.
Knoppers NutBar 5 stuks verpakking
Nieuwe allergeneninformatie (zie ingrediënten)
Knoppers NutBar 5 stuks verpakking

Voedingswaarde informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per 100 g

Per stuk (40 g)

Per stuk %*

Energie 2223 kJ / 533 kcal 889 kJ / 213 kcal 11%
Vetten 31,8 g 12,7 g 18%
waarvan verzadigde vetzuren 14,3 g 5,7 g 29%
Koolhydraten 52,2 g 20,9 g 8%
waarvan suikers 38,8 g 15,5 g 17%
Eiwitten 8,4 g 3,4 g 7%
Zout 0,35 g 0,14 g 2%

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Reep met wafel, melkcrème (14,4%), hazelnootcrème (14%), gehakte hazelnoten (13,4%) en zachte karamel (22,2%) omhuld met volle melkchocolade (29,5%)

Ingrediënten: suiker, hazelnoten (14,8%), plantaardige vetten (palm, shea), glucosestroop, vollemelkpoeder (6,2%), cacaoboter, mageremelkpoeder (5,5%), gecondenseerde magere melk, tarwemeel (3,9%), cacaomassa, volkorentarwemeel (2%), cacao, bevochtigingsmiddel: sorbitolstroop, karnemelkpoeder, melksuiker, botervet, room, gecondenseerde wei, boter, weipoeder, emulgator: lecithinen (soja), zout, tarwezetmeel, magere cacao, roompoeder, rietsuikerstroop, natuurlijke aroma's, rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, stabilisator: carrageen, natuurlijk vanille-aroma, gemalen aardnoten/pinda's.

Kan ook sporen van amandel, andere noten en ei bevatten.

Opmerking

De ingrediënteninformatie en de afgeronde gemiddelde voedingswaarden zijn gebaseerd op de huidige recepturen. Door veranderingen in de receptuur kunnen er in de winkel producten verkrijgbaar zijn in huidige en nieuwe samenstelling. Wij adviseren daarom een aanvullende vergelijking met de informatie op de verpakking te maken. Verschillen kunnen ontstaan in de periode van een overgangsfase naar nieuwe wettelijke richtlijnen of andere veranderende randvoorwaarden.